Boodschappen/strandtassen Diabetestasjes Schoudertassen Toilettassen Leren tassen

Welkom bij fanTAStiTAS


fanTAStiTAS maakt tassen van leer en van tafelzeil. Iedere tas wordt door Karin Brouwers speciaal voor u ontworpen en gemaakt en is uniek. Naast tassen heeft fanTAStiTAS ook nog een aantal andere artikelen in het assortiment. Kijk op uw gemak eens rond op deze site en wie weet zit er die tas bij waar u al tijdje naar op zoek bent. En heeft u een speciale wens, dan hoor ik dat ook graag.

Tassen van tafelzeil

FanTAStiTAS maakt al een aantal jaren tassen van vrolijk, kleurrijk tafelzeil. Op deze pagina kunt u de tassen van tafelzeil bekijken die ik maak. Ook maak ik enkele andere artikelen van tafelzeil.

Open in de rechterkolom de albums die u wilt bekijken. In ieder album staan een aantal voorbeeldtassen/artikelen. Bij iedere foto staat een uitvoerige beschrijving van het artikel en ook de prijs staat hierbij vermeld.

Geen enkele tas/artikel is hetzelfde. FanTAStiTAS heeft geen tassen/artikelen van tafelzeil op voorraad. Alles wordt speciaal voor u gemaakt. U kunt zelf aangeven in welke kleurstelling en in welke maat u de tas of het artikel gemaakt wilt hebben. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling te laten personaliseren met bijvoorbeeld een naam of letter. Dit alles maakt fanTAStiTAS daarom ook zo uniek!

Wilt u meer weten of heeft u zelf een leuk idee voor een tas of aanverwant artikel, neem dan contact op met fanTAStiTAS.

En wilt u een bestelling plaatsen, vul dan het bestelformulier in.

Volg ons ook op Facebook