Boodschappen/strandtassen Diabetestasjes Schoudertassen Toilettassen Leren tassen

Welkom bij fanTAStiTAS


fanTAStiTAS maakt tassen van leer en van tafelzeil. Iedere tas wordt door Karin Brouwers speciaal voor u ontworpen en gemaakt en is uniek. Naast tassen heeft fanTAStiTAS ook nog een aantal andere artikelen in het assortiment. Kijk op uw gemak eens rond op deze site en wie weet zit er die tas bij waar u al tijdje naar op zoek bent. En heeft u een speciale wens, dan hoor ik dat ook graag.

Leren tassen

Vanaf augustus 2016 maakt fanTAStiTAS ook leren tassen. Na het volgen van een cursus 'leren tassen maken' was ik zo enthousiast geworden dat ik mezelf een industrieel naaimachine cadeau heb gedaan. Hiermee kan ik ook leer bewerken.

Omdat tassen maken voor mij een hobby is en ook blijft, heb ik ervoor gekozen om in eerste instantie nog geen leren tassen op bestelling te maken. Het hebben van een groot assortiment tassenleder is een kostbare aangelegenheid. Wel wil ik regelmatig nieuwe tassen maken die ik hier op de site te koop aanbied.

Mocht u een speciale wens hebben, dan kunt u altijd contact met me opnemen. In overleg zal gekeken worden wat mogelijk is. Ook als u een tas ziet die helaas al verkocht is en u bent op zoek naar een soortgelijke tas, neem dan contact op met fanTAStiTAS.

In de rechterkolom kunt u zien welke tassen te koop zijn. Als u de foto's aanklikt, leest u de volledige beschrijving van de tas. Heeft u interesse in een leren tas, vul dan het bestelformulier in.


      

      

      

      

      

      


Volg ons ook op Facebook
Shopper (bruin met koeienhuid)

 

Festivaltasje (rood)

Clutch (zwart)

Festivaltasje (bruin)

Pennenetui (cognac)

Fold-over tas (cognac)

Fold-over tas (zwart)

Brillenhoesje (diverse kleuren)