Boodschappen/strandtassen Diabetestasjes Schoudertassen Toilettassen Leren tassen

Welkom bij fanTAStiTAS


fanTAStiTAS maakt tassen van leer en van tafelzeil. Iedere tas wordt door Karin Brouwers speciaal voor u ontworpen en gemaakt en is uniek. Naast tassen heeft fanTAStiTAS ook nog een aantal andere artikelen in het assortiment. Kijk op uw gemak eens rond op deze site en wie weet zit er die tas bij waar u al tijdje naar op zoek bent. En heeft u een speciale wens, dan hoor ik dat ook graag.

Algemene voorwaarden

1. Overeenkomst 

Als er door de koper/klant  opdracht gegeven wordt aan fanTAStiTAS om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is. FanTAStiTAS behoudt zich het recht voor de verkoopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

2. Artikelen

Elk artikel is uniek en handgemaakt. Er zijn dan ook geen twee versies exact hetzelfde. Het kan zijn dat het artikel in werkelijkheid iets afwijkt van de foto op deze website. Ook kunnen de kleuren wat afwijken van de kleuren die u op de foto’s ziet.

3. Voorraad

FanTAStiTAS heeft de artikelen van tafelzeil niet op voorraad. Het bestelde artikel wordt speciaal voor u gemaakt. In overleg kunt u eventueel aangeven welke kleurstellingen (motieven) u graag wilt. De klant krijgt van fanTAStiTAS een bevestigingsmail na het plaatsen van de bestelling. In deze mail staat de geschatte levertijd aangegeven.

FanTAStiTAS biedt de leren tassen die getoond worden op de website te koop aan. Er zijn hier ook geen twee dezelfde tassen van. OP=OP. Heeft u een speciale wens voor een tas, dan mag u contact opnemen met fanTAStiTAS. Samen zal dan gekeken worden wat mogelijk is.

4. Bestellingen 

Bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Na ontvangst van de bestelling krijgt de klant een bevestigingsmail. Na verwerking van de bestelling ontvangt de klant de definitieve bevestiging met daarin het ordernummer, de bankgegevens, het totaalbedrag en de levertijd. Pas na het ontvangen van het te betalen bedrag worden de artikelen verzonden. De bestelde artikelen worden maximaal 7 dagen gereserveerd voor de klant. Indien fanTAStiTAS binnen deze termijn de betaling niet heeft ontvangen, behoudt fanTAStiTAS zich het recht voor de producten aan een ander te verkopen.

5. Verzendkosten 

Alle prijzen voor de aangeboden artikelen zijn exclusief verzendkosten. FanTAStiTAS hanteert hierbij de geldende tarieven van Post.nl. De klant betaalt dus altijd de daadwerkelijke verzendkosten.

Bij de bevestigingsmail van de bestelling probeert fanTAStiTAS de verzendkosten te vermelden. Blijkt bij het versturen van de artikelen dat de verzendkosten hoger zijn, wordt de klant hiervan op de hoogte gesteld. 

Verzenden is volledig voor eigen risico van de klant. FanTAStiTAS kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade of zoekraken van de verzonden artikelen.

Op eigen verzoek van de klant kan fanTAStiTAS de artikelen verzekerd verzenden, de extra kosten zijn voor de klant.

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk de artikelen persoonlijk bij fanTAStiTAS te komen ophalen.

6. Betalingsvoorwaarden 

De klant ontvangt na het plaatsen van een bestelling een bevestiging. Na verwerking van deze bestelling ontvangt de klant via de e-mail een orderbevestiging. Het daarop vermelde totaalbedrag dient onder vermelding van het ordernummer  te worden overgemaakt op het aangegeven banknummer. Het ontbreken van het ordernummer bij de betaling kan tot onnodige vertraging leiden.

7. Levertijden 

Er wordt pas verzonden na ontvangst van betaling. Hierover ontvangt de klant een mail. 

8. Prijzen

FanTAStiTAS is geen groothandel, het is dus niet mogelijk de artikelen tegen zogenaamde 'groothandelsprijzen' in te kopen met als doel wederverkoop in winkel, groothandel of andere bedrijfsvorm. FanTAStiTAS behoudt zich het recht voor om prijswijzigingen door te voeren. Een klant kan geen rechten ontlenen aan eerder gedane bestellingen.

De prijzen van fanTAStiTAS zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro's en zijn exclusief verzendkosten.

9. Voorwaarden

Door een bestelling te plaatsen, geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van fanTAStiTAS. De ingevoerde persoonsgegevens van de klant worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van de bestelling bij fanTAStiTAS. Ze worden niet aan derden verstrekt.

10. Schade of letsel 

FanTAStiTAS is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel aan dingen of personen door het gebruik van een artikel van fanTAStiTAS.

11. Garanties en service 

Elk artikel wordt met zorg vervaardigd en er wordt gebruik gemaakt van nieuwe en deugdelijke materialen. Bij eventuele ontstane gebreken neemt de klant direct contact op met fanTAStiTAS en zal er naar alle redelijkheid getracht worden het probleem op te lossen. 

FanTAStiTAS neemt geen producten retour welke op bestelling gemaakt zijn.

Ruilen is niet mogelijk.

12. Copyright 

Alle ontwerpen zijn eigendom van fanTAStiTAS. Gebruik van gegevens mag alleen in overleg en na toestemming van fanTAStiTAS.

13. Onduidelijkheden

Als er onduidelijkheden of vragen zijn over uw bestelling, neem dan eerst contact op met fanTAStiTAS voordat u een bestelling plaatst.


De voorwaarden zijn opgesteld door fanTAStiTAS, d.d. november 2010.