Boodschappen/strandtassen Diabetestasjes Schoudertassen Toilettassen Leren tassen

Welkom bij fanTAStiTAS


fanTAStiTAS maakt tassen van leer en van tafelzeil. Iedere tas wordt door Karin Brouwers speciaal voor u ontworpen en gemaakt en is uniek. Naast tassen heeft fanTAStiTAS ook nog een aantal andere artikelen in het assortiment. Kijk op uw gemak eens rond op deze site en wie weet zit er die tas bij waar u al tijdje naar op zoek bent. En heeft u een speciale wens, dan hoor ik dat ook graag.

Bestellen

LET OP:

FanTAStiTAS besteedt veel zorg aan het maken van de producten. Ieder product wordt speciaal voor u gemaakt. Soms kan de levertijd wat langer duren. Hiervoor uw begrip. 

 

Vul onderstaand formulier in als u een artikel wilt bestellen. Er zijn verplichte velden die u moet invullen.

U kunt zelf de gewenste artikelen intypen. Vermeld duidelijk de naam van het artikel en eventueel de kleur.

Als u speciale wensen heeft, kunt u dit ook aangeven. Denk hierbij aan een letter of naam of een applicatie. Ook is het mogelijk aan te geven in welke specifieke kleurstelling u een artikel van tafelzeil wilt laten maken. Hiernaast ziet u welke kleuren en dessins tafelzeil fanTAStiTAS in het assortiment heeft. Mocht fanTAStiTAS onverhoopt het door u gekozen zeil niet meer hebben, zal u een alternatief worden aangeboden. In overleg is heel veel mogelijk.

De kleuren van het tafelzeil kunnen in het echt iets afwijken van onderstaande kleuren. (* Vanwege de kwaliteit van dit tafelzeil kan hiervan geen groot vlak worden gemaakt. Het kan wel worden gebruikt voor applicaties, voor de binnenkant van de tas of voor kleinere oppervlakten.) 

Na het versturen van uw bestelling via onderstaand formulier, ontvangt u een automatisch ontvangstbericht. Uw bestelling wordt dan in behandeling genomen.

Daarna ontvangt u een e-mail met daarin de definitieve kosten, de geschatte levertijd en de bankgegevens. Hierna is de bestelling pas definitief.

Als het bedrag overgemaakt is naar fanTAStiTAS, wordt uw bestelling gemaakt en verstuurd.

Voor details, zie de Algemene Voorwaarden.

Bestelformulier

Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt na het versturen van het formulier zo snel mogelijk een reactie van fanTAStiTAS.

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land (indien niet woonachtig in Nederland)
Telefoonnummer
E-mailadres
Geef hier aan wat u wilt bestellen. Vermeld duidelijk de naam van het product en het bestelnummer.
In welke kleurstelling wilt u het artikel gemaakt hebben (alleen van toepassing als u een tas van tafelzeil wilt bestellen)? Kijk hier boven voor de mogelijkheden. U kunt een kleurstelling kiezen, maar u mag ook exact aangeven welk tafelzeil uw voorkeur heeft. Noteer dan het juiste nummer.
Heeft u speciale wensen, geef dit dan hier aan (bijvoorbeeld applicatie/naam).
Ik heb de Algemene Voorwaarden van fanTAStiTAS gelezen en accepteer deze.
Dit is een verplicht veld
Volg ons ook op Facebook